Χορηγός Ιστοσελίδας
Banner
Home Τα νέα μας Ανακοίνωση 17/1/2014

Ανακοίνωση 17/1/2014

                                                                                                      Καισαριανή 17-1-2014

Ανακοίνωση:

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωσή του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τη Δημοτική Αρχή και Αντιπολίτευση, τους εκπροσώπους φορέων της πόλης μας, τους εκπροσώπους άλλων Μικρασιατικών Συλλόγων ανά την επικράτεια, τα μέλη του Συλλόγου μας καθώς και όλους εκείνους που ήρθαν και παρακολούθησαν για πρώτη φορά εκδήλωσή μας. Ειδικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας που συμμετέχουν στις ομάδες χορού ,θεάτρου και χορωδίας και τους δασκάλους που εμπλούτισαν την εκδήλωση με πολύτιμο πολιτιστικό υλικό.

Μεγάλη η χαρά μας που η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου γέμισε ασφυκτικά και με πολλούς νέους ανθρώπους . Αυτό, μας γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη και μας πεισμώνει να συνεχίσουμε το έργο μας. Δεν είναι τυχαία η τόσο μεγάλη προσέλευση του κόσμου και η συσπείρωση των μελών μας.

 

Αυτό βέβαια ενοχλεί κάποιους ,οι οποίοι απλά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις γράφουν διάφορες ανακρίβειες κατά διαστήματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν ο λαός συσπειρώνεται σε φορείς, σωματεία και συλλόγους κάποιοι αγχώνονται και προσπαθούν να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν. Εμείς έχουμε να τους απαντήσουμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας σε πολιτιστικό, ιστορικό και κοινωνικό επίπεδο και δεν θα πέσουμε στην παγίδα να δώσουμε αξία σε ευτελή προεκλογικά παιχνίδια.

Καλή, δημιουργική και αγωνιστική χρονιά σε όλους !

 

                                          Εκ μέρους του ΔΣ

 

H Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου- Λήλου                    Γρηγόρης Ευσταθίου